Samen sterker...

vrijdag 3 april 2020 om 14u26

In het kader van de verdere ontwikkeling van onze Jeugdacademie en de verwezenlijking van onze visie is het jeugdbestuur van FCVD EH er zich van bewust dat samenwerken met andere clubs onontbeerlijk en noodzakelijk is.

Op initiatief van onze TVJO zijn we samen met onze sportieve staf dan ook volop bezig om in een open geest, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en binnen een win/win-benadering een netwerk van partnerclubs uit te bouwen voor de komende seizoenen.

De hoofdobjectieven van dit project zijn:

  • Iedere jeugdspeler op zijn of haar niveau laten voetballen
  • Onze referentie jeugdwerking verder ontwikkelen en toonaangevend zijn & blijven in de Denderstreek en het Pajottenland
  • Concrete samenwerkingen binnen art 327 van het bondsreglement aangaan waar elke deelnemende club beter van wordt
  • Optimaliseren van beschikbare middelen en know how

In deze voorzien wij in een netwerk van maximum 9 partnerclubs. We zullen samenwerken in 4 regio’s rond onze Blauw Zwarte – thuishaven. In elk van deze regio’s ambiëren wij 2 partners te vinden, één op provinciaal en één op regionaal niveau.  

Nu de inplaatsstelling van deze structuur meer en meer vorm begint aan te nemen achten we de tijd dan ook rijp om met dit project naar “buiten” te komen. Eerstdaags zullen de eerste individuele samenwerkingen gefinaliseerd, geofficialiseerd en kenbaar gemaakt worden.  

Clubs die interesse hebben of meer inhoudelijke informatie wensen te verkrijgen kunnen zich steeds vrijblijvend in contact stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 20 04 03142846