FCV Dender EH Jeugd gaat samenwerken met voetbalacademie Move2Improve (M2I)

woensdag 23 mei 2018 om 21u14

De Jeugdwerking van FCV Dender EH behaalde in januari opnieuw het 3-sterren kwaliteitslabel van Footpass.  Dit kwaliteitslabel is een erkenning door Voetbal Vlaanderen van de kwalitatief hoogstaande voetbalopleiding die de club aanbiedt in de ruime regio.

De jeugdwerking van de club wil haar opleiding ook in de toekomst kwalitatief verder uitbouwen en heeft, naast het lopende samenwerkingsakkoord met VK Liedekerke in dat kader een nieuw samenwerkingsakkoord afgesloten met Voetbalacademie Move2Improve (M2I) uit Roosdaal.

Concreet zullen de jeugdspelers van de lichtingen U7 tot en met U10 de mogelijkheid krijgen om het gevarieerde programma van M2I te volgen onder het motto “hoe breder de basis, hoe hoger de top”. Bezieler van Move2Improve, Bart Evens en zijn team van gespecialiseerde en gediplomeerde trainers bieden een gevarieerd programma van 8u/week aan waarin zowel technieksessies, multi-foot, voetbal-judo als kids-atletiek aan bod komen. Het is ook mogelijk om aparte keepersessies te volgen bij een ervaren en gediplomeerde keepertrainer. Meer informatie over de werking van M2I kan je vinden op www.move2-improve.com.

FCV Dender EH Jeugdwerking en Move2Improve zijn ervan overtuigd dat dit voor de beide partijen een verrijking van de opleiding zal zijn. Ze blijven echter als 2 aparte entiteiten verder werken. Move2Improve blijft een aparte vzw en zal zijn bestaande programma daarnaast verder blijven aanbieden in Roosdaal.

De samenwerking zal heel concreet toegelicht worden tijdens een infomoment waarover later meer. Alle leden van onze jeugdwerking ontvingen ook een persoonlijke mail met meer info.