Voetbal en studies, hand in hand...

 

Bij de FCVD EH Jeugdacademie beseffen wij dat voor sommige spelers studeren en voetballen op dit niveau niet altijd even makkelijk te combineren valt. De Jeugdacademie neemt dan ook het engagement aan om een studiebegeleidingstool ter beschikking te stellen voor zijn jeugdspelers.

In een eerste fase wordt een mogelijkheid tot begeleiding voorzien voor de categorieën U15 tem U19. In een tweede fase wordt deze begeleiding mogelijks uitgebreid met de lichtingen U13 & U14.

Praktisch voorzien wij een mogelijke begeleiding elke dinsdag- en donderdagavond tussen 18.15 en 19.15 uur en dit na voorafgaande inschrijving.

Wij wensen te benadrukken dat het gaat om studiebegeleiding en niet om het geven van bijlessen. Het hoofddoel is om de speler beter/anders te leren plannen, organiseren en aangepaste studiemethodes te gebruiken. Indien nodig gebeurt dit in samenspraak met de desbetreffende school en trainer.

Tijdens de opstartfase van dit project zal om organisatorische reden het aantal beschikbare plaatsen beperkt zijn tot maximum 10 spelers.

We wensen ook te benadrukken dat bij inschrijving de nodige motivatie en inzet van de betrokken speler wordt verwacht.

Geïnteresseerde spelers kunnen zich inschrijven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam + leeftijdscategorie.